keresés:
     
kezdőlap higiéniai programok biztonsági adatlapok viszonteladók

Fejlesztések, uniós és hazai pályázati eredmények  cégünk
  szolgáltatásunk
  higiéniai programok
  műszaki megoldások
  ellenőrző- és mérőeszközök
  minőségirányítás
  viszonteladók
  kapcsolat

A HUNGARO CHEMICALS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nagycserkeszei telephelyén egy komplett porkeverő és kiszerelő rendszert vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 26,40 millió forintos támogatás segítségével.

A Hungaro Chemicals Kft. 1995-ben alakult, magyar magánszemélyek közreműködésével, fő tevékenysége tisztítószerek gyártása. Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A termékek széles választékával és a testre szabott szolgáltatásainkkal elnyertük a megrendelők bizalmát, amit leginkább a folyamatosan növekvő megrendelés-állományunk tükröz.

A társaságunk termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordítunk a piacon jelentkező megrendelői igényekre. A projekt keretében egy Komplett porkeverő és kiszerelő rendszert szereztünk be. A berendezéssel a modern poralapú technológia teljesen homogén és tablettázható terméket állíthatunk elő. A fejlesztés eredményeként jelentős mértékben nő a gyártott késztermékek mennyisége, egyenletessége, homogenitása. Nő az alkalmazható receptúrák száma, mely a további termékfejlesztés alapjául is szolgál. A technológia alkalmazásával a gyártási volumen 3-6-szorosára nő.

A fejlesztés során beszerzett gépsort azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A projekt megvalósítása során beszerzett berendezés hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja.

A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 26 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00389
A támogatás mértéke: 50%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2016.02.25.
HUNGARO CHEMICALS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató
KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

 

vissza az előző oldalra


Hungaro Chemicals Kft - 4445 Nagycserkesz, Halmosbokor 6.
telefon: +36 42 508 970, fax: +36 42 500 039